Gift Guide: Pro dokonalé hostitele

Gift Guide: Pro dokonalé hostitele

Dokáží udělat každou akci u sebe nezapomenutelnou, ať už jde o rodinnou oslavu, brunch s přáteli nebo komorní posezení u vína ve dvou. Na návštěvu k nim se vždycky těšíme hlavně kvůli nim samotným, ale obdivujeme (a tak trochu závidíme) i jejich dovednost nachystat svůj domov tak, aby se tam každý cítil dobře. A taky jejich vytříbený styl.

Právě pro perfektní hostitele v našem okolí jsme dnes vybrali také perfektní dárky. Zaměřili jsme se na doplňky na stůl, které oživí každé prostírání. Jednoduché i s ornamenty.

Ubrus Flow

Ubrus v tlumených šedých tónech, utkaný na tradičním tkalcovském stavu. Díky svému minimalistickému pojetí dává vyniknout kvalitnímu přírodnímu materiálu. Decentní, ale díky ručně navázaným třásním po celém obvodu velmi speciální. Ideální na větší stoly pro větší společnost! Nakupujte TADY.

Běhoun Flow

Zamlouvá se vám elegantní proužek vzoru Flow, ale nehledáte velký ubrus? Pak doporučujeme drobný běhoun Flow. Ideální doprostřed stolu pod mističky s drobným pohoštěním, pod vázičku nebo třeba namísto prostírání. Nakupujte TADY.

Běhoun Cosecha

Přírodní režná bavlna s decentním vzorem v zemitých barvách na univerzálním běhounu s ručně navázanými dlouhými třásněmi. Skvěle doplní moderní interiéry plné přírodního dřeva, ale taky vintage chaloupku. Nakupujte TADY.

Běhoun Cotzal Navy

Doplněk pro milovníky výrazných vzorů, opravdu speciální kousek. Ručně tkaný běhoun vyroben původními guatemalskými obyvateli, kteří každému ornamentu přisuzují speciální význam. Ochrana rodiny nebo finanční blahobyt? To všechno vám tkalci tímto běhounem přejí!  Nakupujte TADY.

Běhoun Pure

2,5 m dlouhý běhoun Pure v tlumené modro-šedé barvě aranžujeme ideálně doprostřed většího stolu. Třeba pod talíře a mísy se sdíleným jídlem během oběda s našimi nejbližšími. Ručně tkaný z česané bavlny, decentní, ale zároveň zdobný. Nakupujte TADY.

 

Zpět na blog