Gift Guide: Pro milovníky vintage stylu

Gift Guide: Pro milovníky vintage stylu

Umí kombinovat zdánlivě nekombinovatelné – elegantní mid-century modern nábytek ze dřeva, tmavý samet, rustikální nádobí, to všechno dohromady se supermoderním uměním na stěnách. Právě pro tyto stylové jedince v našem okolí přinášíme tipy v našem novém gift guide.

Disclaimer: Casa Akbal nenabízí vintage decor. Věříme ale, že námi vybrané kousky mají ten správný náboj a efekt, aby ozvláštnily domovy všech milovníků eklektického stylu.

Polštář Costa

Povlak na polštářek ručně utkaný ze 100% přírodní bavlny s výraznou texturou. Akcenty tmavě modré spolu s jemným žlutým vláknem jsou velmi efektní, zároveň se Costa skvěle kombinuje s jinými barvami, vzory nebo velikostmi dekorativních polštářků. Nakupujte TADY.

 

Polštář Easy Pompom

Povlak na polštářek s třásněmi a pompomy, s péčí a láskou ručně utkaný na tradičním tkalcovském stavu. Elegantní černá bude skvěle vypadat zejména v interiérech v tmavších barvách nebo černobílé klasice! Nakupujte TADY.

Přehoz Indigo

Nejpracnější kousek v naší nabídce, vyráběn přesně tak, jak by byl vyráběn i před staletími. Ručně navíjená bavlna, přírodní barvivo z indiga, několik dní ručního tkaní. Tento přehoz je ten správný kousek pro milovníky řemeslné výroby a původních postupů. Nakupujte TADY.

Koberec Selva Rustic

Ručně tkaný vlněný koberec se díky svým zemitým tónům nejlépe hodí do interiérů plných tmavého přírodního dřeva a sofistikované atmosféry. Nakupujte TADY.

 

Koberec Fiesta Rustic

Akcenty jasných barev koberce Fiesta se mohou stát tím jedním výrazným prvkem v interiéru v tlumených tónech. Nebo naopak doplnit promyšlené aranžmá různých výrazných barev, textur a materiálů. Nakupujte TADY.


Zpět na blog