Gift Guide: Pro Vašeho oblíbeného minimalistu

Gift Guide: Pro Vašeho oblíbeného minimalistu

Jejich domovy jsou dokonale sladěné do neutrálních přírodních odstínů, vypadají jako z Pinterest nástěnky scandi style. Doma nepotřebují mít hodně objektů, ale o to více dbají na jejich kvalitu a původ. Inspirujte se našimi tipy na dárky v neutrálních tónech pro vaše milované minimalisty!

 


Polštář Grid

Povlak na polštářek ručně utkaný ze 100% přírodní bavlny. Neutrální tóny a decentní vzor dodají interiéru klid a pohodu, skvěle se kombinuje s jinými barvami, vzory nebo velikostmi dekorativních polštářků. Nakupujte TADY.

Polštář Moonlight

Povlak na obdélníkový polštář v neutrálních barevných tónech funguje samostatně jako statement piece, ale také v kombinaci s dekorativními polštářky v jiných barvách, velikostech a vzorech. Nakupujte TADY.

Polštář Serendipity Pompom White

Přírodní bílá barva nechává vyniknout prémiový materiál a strukturu. Minimalistický, ale díky ručně navázaným střapcům a malým třásním unikátní kousek. Nakupujte TADY.

Ubrus Basic

Zosobnění tvrzení, že v jednoduchosti je krása. Decentní, a přece speciální. Ubrus Basic funguje samostatně, ale také jako podklad pro další doplňky ve výraznějších vzorech. Klasika, která se určitě nikdy neomrzí! Nakupujte TADY.

 

Přehoz Square

Náš úplně nejměkčí kousek! Přehoz z česané bavlny s ručně uvázanými třásněmi, utkaný na tradičním tkalcovském stavu. Díky neutrálním barvám a geometrickému vzoru je to ten pravý kousek do minimalistických, elegantních interiérů! Nakupujte TADY.


Zpět na blog